Sisäilman puhdistus nanopinnoitteella ja ANTiBAC -valolla

Tiloissa olevien mikrobien kasvua voidaan rajoittaa tehokkaasti ja turvallisesti LED Tailorin ANTiBAC -järjestelmällä. Antimikrobinen LED-valaistusjärjestelmä yhdistettynä Nanoksin teknologiaan parantaa kiinteistön käyttäjien vireystilaa – samalla ilmaa puhdistaen.

Järjestelmä sopii useimpiin julkisiin tiloihin. Se hyödyntää sekä sinistä että valkoista valoa. ANTiBAC -järjestelmää käytetään tilojen yleisvalaistuksen korvaajana. LED-valoputket voidaan vaihtaa suoraan vanhojen loisteputkien tilalle. Saatavana ovat myös kokonaiset valaisinrungot ja tehokkaammat versiot.

ANTiBAC-valaisinjärjestelmä auttaa pitämään sisäilman puhtaana. Ennen asennusta on kuitenkin syytä huomioida, ettei ratkaisu poista sisäilmaongelmien alkulähdettä.

Kysy lisää »

Nanoksi -hajunpoisto

Valokatalyyttinen pinnoitteemme reagoi herkästi näkyvän valon kanssa. Se hapettaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja aiheuttavia molekyylejä, jolloin ne hajoavat. Tuhoutuneet molekyylit ovat ympäristölle ja ihmiselle vaarattomia.

Pinnoitustamme ja valoa hyödyntäen voit tuhota ilmasta allergeenejä, ruoasta ja eläimistä aiheutuvia hajuja ja erilaisia ilmansaasteita. Ratkaisumme tehoaa myös tupakansavuun ja mikrobeihin.

Käsittelyn vaikutus kestää pitkään. Hajunpoistoissa pinnoitamme seinän ja katon, jolloin kiertoilma joutuu kosketuksiin nanopinnoitteen kanssa ja pahat hajut eliminoituvat.

Ratkaisut pintahygieniaan »