Kylpy­huoneiden ja WC:iden nano­pinnoitukset

Onko kylpyhuoneesi nähnyt jo parhaat päivänsä? Huolellisella puhdistuksella ja nanopinnoituksella pesutilat kestävät kauemmin ja saavat raikkaan ilmeen – murto-osalla remontin kustannuksista!

Kylpyhuoneen säännöllinen huoltaminen takaa miellyttävät pesuhetket ja ehkäisee kosteusvaurioita. Nanoksin ammattilaiset puhdistavat pesutilasi tarkasti, uusivat silikonisaumat ja korjaavat tarvittaessa esimerkiksi haljenneet laatat. Tämän jälkeen tila käsitellään nanoteknologiaa hyödyntävällä suoja-aineella, joka estää lian imeytymisen.  

Nanopinnoite suojaa tehokkaasti kylpyhuoneen pintoja kalkkijäämiltä, rasvalta, pesuaineilta ja muilta epäpuhtauksilta. Käsittelyn jälkeen myös pesutilojen puhdistus on helpompaa, sillä useimmiten siivoukseen riittää lämmin vesi ja mikrokuidusta valmistettu siivousväline. Suojattu pinta kestää kymmeniä tuhansia pyyhkimiskertoja. 

Pyydä tarjous »

Nanopinnoitus valmistuu nopeasti

Nanoksi tekee kylpyhuoneiden nanopinnoituksia päivittäin ja kokemusta on kertynyt tuhansista kohteista. Ammattilaisemme työskentelevät rivakasti, joten pinnoitustyö kestää kanssamme kokonaisuudessaan vain 1-2 päivää. Tilat ovat täysin käytettävissä usein jo seuraavana päivänä töiden aloittamisesta.

Saunan lauteiden nanopinnoitus

Pidä lauteet kauniina pidempään ja kasvata niiden käyttöikää. Uusien lauteiden käsittely nanopinnoitteella tekee niiden hoidosta helpompaa. Vanhoja lauteita emme suosittele pinnoitettaviksi, sillä puuta ei saa käyttöönoton jälkeen riittävän puhtaaksi. 

Ota yhteyttä »

Pesutilojen nanopinnoitus kannattaa

  • Käyttöikä kasvaa jopa 10 vuotta
  • Siivoaminen helpottuu
  • Kosteus- ja homevahinkojen riski pienenee