Tervehdys työnhakija!

Nanoksi Finland Oy on uutta nanoteknologiaa hyödyntävä märkätilojen kunnossapitopalveluiden tarjoaja. Palvelumme on saanut asiakkailta erinomaisen vastaanoton ja etsimmekin nyt kasvavaan yritykseemme kylpyhuoneiden saneeraajaa. Työ sisältää kylpyhuoneiden ja muiden tilojen huoltamista, kuten saniteettisilikonin vaihtoja, saumausten korjausta ja pinnoittamista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tarkka työnjäljestäsi, työtä pelkäämätön ja valmis oppimaan uutta. Työt tehdään pääsääntöisesti päivisin asiakkaiden luona pääkaupunkiseudulla, mutta tarpeen tullen toivomme joustoa. Kokemus märkätiloissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme tärkeän ja arvostetun paikan kehittyvässä yrityksessä, työskentelyyn tarvittavan perehdytyksen, jatkuvan lisäkoulutuksen, kilpailukykyisen palkan, mukavan työympäristön sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työhön.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksestamme, toivomme että täytät alla olevan lomakkeen ja lähetät hakemuksesi meille. Lomake on helppo ja nopea täyttää. Voit halutessasi liittää mukaan myös CV:si tai avoimen hakemuksesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

0% Complete

0% Complete