Sara Parikka vakuuttui nanopinnoituksen eduista

Julkaistu 13.09.2017 - julkaisija Nanoksi

Sara Parikka kertoo olevansa erittäin tyytyväinen nanopinnoitukseen.

Sara Parikan kodin kylpyhuone sai erikoispuhdistuksen ja nanopinnoitteen. Lue, mitä mieltä Sara oli nanopinnoituksesta.

Nanoksi ehosti Sara Parikan kodin märkätilat. Käsittelyn kohteeksi pääsivät kylpyhuoneen lattia, seinät, suihkuseinä ja lasiseinä, jotka kaikki olivat keränneet huomattavan kalkkikerroksen. Erikoispuhdistuksen tehokkuus teki Saraan vaikutuksen.

– Ennen meillä oli sellaiset luonnonvalkoiset seinät ja nyt ne oikein säihkyy kirkkaan valkoisina, Sara iloitsee blogissaan ja jatkaa, että myös lattia, johon hän on kokeillut kymmentä kalkinpoistokikkaa tuloksetta, saatiin puhtaaksi.

Puhdistuksen jälkeen pinnat käsiteltiin nanopinnoitteella, joka jätti Saran vakuuttuneeksi nanopinnoituksen hyödyllisyydestä.

– Ensimmäisellä suihkukerralla huomasin konkreettisesti, kuinka suihkuseinä hylki likaa ja vesi jäi helmeilemään seinän pintaan. Myös lattia muuttui jalan alla hieman tahmeaksi kastuessaan ja tunsin kuinka shampoo valui rivakasti pois lattialta. Mieletön ero kaikin puolin! hän kertoo blogissaan.

Sara kertoo, että hänelle erityisen tärkeää on nanopinnoituksen ekologisuus ja turvallisuus. Onhan nanopinnoitus on ympäristöteko, sillä se vähentää pesuaineiden käyttötarvetta. Kannattaa myös muistaan, että Nanoksin käyttämät pinnoitteet eivät ole myrkyllisiä ihmisille, eläimille tai vesistöille.

– Nanopinta on ollut kylppärissämme nyt muutaman viikon ja ainakin näillä kokemuksilla voisin suositella sitä ihan kaikille, Sara toteaa vakuuttuneena.

Saran Parikan blogikirjoitus

Lisätietoja:
Riikka Williams
riikka.williams@nanoksi.fi
+358 50 325 7276