Nanopinnoitus – Miten valitsen hyvän yrityksen?

Julkaistu 15.05.2016 - julkaisija Nanoksi

Nanopinnoitus

Suomessa kylpyhuoneen huolto ja nanopinnoitus on vielä suhteellisen nuori ala: Palveluntarjoajien välillä on kuitenkin jo nyt eroja. Alapuolelta löydät muutaman vinkin, joiden avulla voit varmistaa palveluntarjoajasi laadun.

1. Palvelun sisältö

Parhaan lopputuloksen saamiseen ei riitä pelkästään nanopinnoitteen asentaminen. Kokonaisuuteen on tärkeä sisällyttää myös kylpyhuoneen kaakeli- ja saumapintojen erikoispuhdistus sekä tarvittaessa silikonisaumojen vaihto, irtolaattojen kiinnitys, laattasaumojen korjaus sekä haljenneiden laattojen vaihto. Hyvän yrityksen tunnistat laadukkaasta työstä ja kattavasta palvelukokonaisuudesta.

2. Referenssit

Löytyykö yritykseltä suosittelijoita tai asiakastarinoita? Onko joku tuttusi käyttänyt kohdeyrityksesi palveluita? Mikäli näin on, kannattaa kysyä heiltä palvelun sisällöstä ja laadusta.

3. Hinnan muutokset

Monesti kylpyhuoneen huoltamiselle ja nanopinnoitukselle tarjotaan ennen asennusta tietty hinta. Kun asentaja saapuu paikalle tekemään työtä, huomaa hän puutteita silikoni- ja laattasaumojen kunnossa. Kun puutteet otetaan huomioon, saattaa alkuperäinen hinta moninkertaistua alkuperäisestä. Nanoksi tarjoaa suuntaa antavan hinnan hintalaskurista, jonka jälkeen asiantuntija antaa paikan päällä tarkan hinnan ja palvelukuvauksen. Kun saat etukäteen tarkan hinnan ja palvelukuvauksen, niin vältyt myöhemmin ikäviltä yllätyksiltä.