Kylpyhuoneremontti – edullisemmalla nanopinnoituksella säästät tuhansia euroja

Julkaistu 18.05.2016 - julkaisija Nanoksi

Kylpyhuoneremontti on laadukkaasti toteutettuna jopa kymmenien tuhansien eurojen arvoinen remontti. Hinnat vaihtelevat paljon, sillä Suomessa esiintyy ammattitaitoisten ja maineikkaiden remonttiyritysten lisäksi myös heikompilaatuisia palveluntarjoajia. Kylpyhuoneremontilla ja kylpyhuoneen huoltamisella ehkäistään kosteus- ja homevaurioita, parannetaan asumisviihtyvyyttä sekä säilytetään asunnon arvo.

Asiakkailtaan saaman palautteen mukaan Nanoksi on huomannut, ettei kallis ja hidas kylpyhuoneremontti ole aina paras ratkaisu asunnon omistajalle. Kylpyhuoneen huolto ja nanopinnoitus on lähtöisin asiakkaiden tarpeesta – samalla se on jopa kymmenen kertaa edullisempi toteuttaa kuin kylpyhuoneremontti.

Kylpyhuoneremontti – nanopinnoitus on toinen vaihtoehto

Pesutilat ovat jatkuvan rasituksen kohteena. Vuosien saatossa kaakelipinnoille kertyy kalkkijäämiä, rasvaa, likaa ja muita epäpuhtauksia. Usein kaakelit ovat kuitenkin pohjimmiltaan hyvässä kunnossa ja kertymien alla on lähes uuden veroinen kylpyhuone. Erikoispuhdistuksen jälkeen puhtaalle pinnalle asennetaan nanopinnoite, joka ehkäisee tehokkaasti likaa ja epäpuhtauksia. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytössämme on alan parhaat välineet ja laadukkaimmat aineet.

Nanopinnoitteen asentamisessa hyödynnetään nanoteknologiaa. Pinnan ulkonäkö tai väri eivät muutu nanopinnoitteesta. Päällysteellä on kuitenkin monia hyviä käyttöominaisuuksia. Se hylkii öljyä ja vettä, säilyttäen samalla materiaalin hengitettävyyden. Pintojen päälle muodostuu suoja, joka estää tehokkaasti kosteusvahinkoja sekä epäpuhtauksien tarttumista.

Mitä eroa on kylpyhuoneremontilla ja nanopinnoituksella?

Kylpyhuoneremontti on vaativa huoneistoremontti, jonka toteutus vaatii usein myös viranomaisten edellyttämiä lupia. Yleisimmät syyt kylpyhuoneen remontoimiseen ovat haalistuneet värit ja muutenkin yleisen ilmeen nostaminen. Kylpyhuoneremontin kesto on kohteesta riippuen noin kahdesta neljään viikkoon. Monet asuvat remontin ajan kotonaan, mutta monet lähtevät myös evakkoon. Kylpyhuoneen huolto ja pinnoitus pystytään toisaalta tekemään yleensä yhden päivän sisällä.

Kun remontti kestää pidempään, tulee sille myös enemmän hintaa. Kylpyhuoneremonteissa hinnat vaihtelevat toimittajasta riippuen noin 15 000 eurosta 25 000 euroon. Huolto ja pinnoitus on hyvä vaihtoehto remontille, sillä se voi olla jopa kymmeniä kertoja halvempi kuin remontti.